Forårs nyhed! -

Forårs nyhed!

Mit navn er Isabella, jeg er 30 år, er født og opvokset i Skive og er uddannet danser og koreograf indenfor klassisk ballet og moderne og contemporary dans.

Siden jeg var helt lille, har dansen haft en meget speciel plads i mit hjerte. Dansen er en kunstform, som jeg har viet størstedelen af mit liv til.

Jeg har altid været forelsket i måden hvorpå, man kan udtrykke følelser og fortælle historier igennem kroppens bevægelser. 

Min rejse startede i Skive, hvor jeg lærte de første dansetrin. Sidenhen rejste jeg til New
York for at tage min uddannelse på The Ailey School. Derefter førte min passion mig til bl.a. balletkompagniet ’De Dutch Dont Dance Division’ i Holland samt til Holstebro Danseteater. De sidste 5 år har jeg haft min base og udlevet min passion i Berlin.

I august 2022 flyttede jeg tilbage, efter 14 år ude, til der hvor rejsen startede; min kære hjemby Skive.

En af de primære grunde til at jeg har valgt flytte hjem til Skive, er at jeg har et brændende ønske om at give noget tilbage, til der hvor min passion blev tændt.

Jeg ønsker at lære fra mig, motiveres af at dele ud af mine erfaringer og drømmer om at vække passionen hos børn og unge, præcis som den blev hos mig i min barndom.

Kort sagt ønsker jeg at bidrage til, at gøre kunst og kultur i forskellige former mere synligt i Skive.