Tilmelding -

OBS!

Sæsonen løber fra 29. august 2022 til 29. april 2023 og kontingentet betales af 4 rater. Tilmelding er bindende for hele sæsonen og kontingent rater betales som udgangspunkt ikke tilbage.

Hvis du har spørgsmål eller problemer ved online tilmeldingen eller betalingen, kontakt : medlemmer@skivedans.dk 

Er du i tvivl om hvilke hold du eller dit barn skal tilmeldes, kontakt Annette Funch-Nielsen:  2441 4412

Opret en medlemsprofil  inden du tilmelder dig et hold!

Hold tilmelding:

De forskellige hold

Mor/barn dans og Dansemus Giv dit barn en god start på livet med dans og musik. Vi danser til kendte børnesange, hvor danselege og rytmik er om- drejningspunktet. Er dit barn glad for musik og dans så er det her noget.

Børnedans fra 7 år her øves der både pardans samt enkelte danseserier.

HipHop børn 7-12 år Kom og hav det sjovt og lær de sejeste moves! Hos HipHop Kids vil du lære basic hiphop trin, som bliver sammensat til en koreografi.
ALLE er velkomne på holdet. Uanset om du har danset før eller er nybegynder.

Girly HipHop er en dansestil som har fokus på det kvindelige udtryk. Vi kommer til at arbejde med attitude og girlpower. Hvis du er klar til at udleve din indre diva og ikke mindst lære at give slip, så er dette timen for dig!

Choreo Class  – her kommer du til at prøve en masse forskellige dansestilarter, som f.eks. hip hop, contemporary, girly, footwork osv. i sammensatte koreografier. KOM OG VÆR MED !!!

Vild med dans er for dig og din partner hvis I ikke har danset før eller skal have frisket det gamle op. Vi danser standard- og latinamerikanske danse og lidt social Dance, hygger og griner og går glade hjem. Kom og vær med.

Sportsdans standard og latin, her er der 10 forskellige danse, hvor du  lærer grundtrinnene og variationer, samt har mulighed for at deltage i turneringer.

Tidligere sportsdanserer – For dig der tidligere har danset turneringer og savner undervisningen og samværet med de andre dansere, men ikke ønsker at træne op til turneringer mere.
Deltagere på dette hold bliver på skift ansvarlige for musikken til fredagens fritræning.

Rock’n roll er for dig som har lyst til at danse med en partner i et hurtigt tempo til glad, energifyldt musik. Alle kan være med uanset om du har danset før eller er nybegynder. I rock’n roll lærer du grundtrinnene og bygger herefter forskellige kast og variationer på.

Dans uden partner hvor der undervises i solodans i standard og latin.

Fitness Dance for ældre her er det hyggedans og motion på et niveau, hvor alle kan være med.