Vores instruktører -

Vores instruktører

Errol Williamson 

Errol er oprindeligt fra Australien, men har været i Danmark siden han var 12 år. Dans har været en stor del af Errols liv siden han var 4 år gammel. Han blev som ganske ung kendt igennem tv programmet ”60 minutes”, og blev i en meget ung alder australsk mester.

Errol har herudover fået talentprisen af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. Prisen blev givet for at vinde det åbne britiske mesterskab for juniorer – som den eneste dansker nogensinde. Han har også fået ”Gunner Nu Fonden” prisen.

Errol skal undervise på flg. hold: All Boys for drenge fra 7 år, Sportsdans for øvede/turnerings danserer samt Vild med dans for både begyndere og øvede.

Ami Williamson 

Ami, er født i Australien. Allerede som 3 årig begyndte Ami at danse med indflydelse fra hendes storesøster Ashli Williamson, 10-dobbelt verdensmester. Hendes passion for dans førte hende til Danmark som 7 årig. Ami er i dag 25 år, Verdensklasse atlet og er pt. top 3 i verden inden for 10 dans (standard/latin) sammen med sin partner.

Ami brænder for at undervise og skabe interesse i dans blandt alle aldersgrupper, og eleverne oplever hende som imødekommende, glad og energifyldt .

Ami skal undervise på flg. hold: Diffrent styles for børn fra 7 år, Standard/Latin for børn og juniorer, Standard/Latin for turnerings dansere, (Vild med) Dans uden partner.

Isabella Harritz

Mit navn er Isabella, jeg er 30 år, er født og opvokset i Skive og er uddannet danser og koreograf indenfor klassisk ballet, moderne og contemporary dans.
Siden jeg var helt lille, har dansen haft en meget speciel plads i mit hjerte. Dansen er en kunstform, som jeg har viet størstedelen af mit liv til. Jeg har altid været forelsket i måden hvorpå, man kan udtrykke følelser og fortælle historier igennem kroppens bevægelser.

Denne passion har bragt mig til mange forskellige steder i verden. Min rejse startede i Skive, hvor jeg lærte de første dansetrin. I august 2022 flyttede jeg tilbage, efter 14 år ude, til der hvor rejsen startede; min kære hjemby Skive. En af de primære grunde til at jeg har valgt flytte hjem til Skive, er at jeg har et brændende ønske om at give noget tilbage, til der hvor min passion blev tændt.

Udover min egen rejse og udvikling som danser og koreograf de sidste mange år, har jeg også viet noget af min tid til at lære fra mig. På Sønderjyllands Danseakademi underviste jeg i 5 år. Blandt andet børn fra 0. klasse i ballet og moderne dans. Derudover underviste jeg et talenthold, hvor vi arbejdede med
talentudvikling og koreografi.

Hej jeg hedder Alberte og er 15 år.

Jeg er træner for Dansemus og Kidz Dance om tirsdagen, og så hjælper jeg til på showdance 7-11 år om mandagen.

På mine hold kommer vi til at afprøve mange forskellige stilarter og lære en masse nye danse. Jeg har selv danset i 9 år. Både hiphop, showdance og rock’n’roll – også som konkurencedanser.

Derudover har jeg været hjælpetræner de sidste 5 år.

Jeg håber at se en masse danselystende børn !

VI SES ! 🌟